Нова година – нова МОГА!

Точно така, няма грешка. МОГА получи страхотен подарък преди Коледа и той е една изключително важна промяна, която ще даде още дълги години живот на организацията и на хубавите неща, които правим.

Стреляме директно! Снощи имахме годишно Общо събрание и от днес МОГА – Дряново вече има нов Управителен съвет, както и нов ръководител на организацията.

От днес вече МОГА ще бъде водена от Ники Карагьозов, който беше част от първия УС. Заедно с него решенията ще бъдат взимани от Таня Асенова и Йоанна Станева.

За да не си помислите, че нещо лошо се е случило, бързаме да обясним, че Галя, Сашо, Ману и Станимир (старият УС) продължават да бъдат част от МОГА и ще помагат така, както и досега. Просто имат и други планове, а и вече станаха на годинки :)))

Вярваме, че комбинацията от Галя, Ники, Сашо, Ману и Станимир дадоха силен първи тласък на МОГА. Че не просто зададоха посока, но и създадоха тенденция хубави неща да се случват в Дряново. Още повече, създадоха естествено очакване у хората в града да се случват добри неща, защото това е нормално и е правилно.

Сега Ани, Таня, начело с Ники, ще направят две важни неща, които ще видите и в предстоящия ни план за 2015 година:

1. Ще работят по съхраняването и доразвиването на вече направените неща. С други думи, ние създаваме устойчиви неща. Не ги правим и после захвърляме на произвола на времето. Преди да създадем нещо мислим как ще го съхраним. След като го създадем, го поддържаме.

2. Ще създадат някои съвсем нови неща и знаем, че ще ги направят страхотни, защото освен с много ентусиазъм, те макар и млади, са заредени вече с опит и знания.

И сега, малко искрено и лично…

Ники, Ани, Таня,

Пожелаваме ви никога да не губите ентусиазма си. Защото знания и опит се трупат с усилия, ентусиазъм – не. Младостта ви не е порок, а най-силният ви инструмент да продължите да правите хубави неща в Дряново.

Всички сме с вас и сме безкрайно щастливи, че МОГА порасна толкова много за две години, че днес предаваме ръководството ѝ като на детска игра. Защото вече сме достатъчно много и достатъчно силни, за да можем да работим в различни състави, без това да се отрази на качеството.

И макар и супер банално, заставаме до вас с две любими мисли. Едната на Стийв Джобс, другата на любимата ни учителка Иванка Рашкова  – “Не се задоволявайте” и “Бъдете винаги най-добри!”

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s