Дряново – ела с усмивка + Видео

dryanovo

Имало някога някъде едно малко градче Дряново. И имало някога, някъде едни все още млади хора, които решили, че трябва докато са млади да направят нещо хубаво за мястото, което обичат и в което живеят. Имали една користна цел – искали да отгледат децата си там.

Да, това е приказка. Защото точно така се чувстваме, откакто рестартирахме “МОГА” и започнахме да правим различни неща в Дряново. Всичко е като приказка. И най-забележителното е, че в тази приказка злодеи няма.

Точно като в приказка успяхме и да реализираме още една наша идея, която от месеци искахме да се случи. Да заснемем рекламно видео за Дряново. Целта е да създадем повече знание за града и желание у хората да го посетят.

Ние не сме професионалисти в това, ни най-малко. Затова и трудът ни е доброволен. Както във всичко, което сме правили до момента. Трябва да отбележим обаче помощта, която получихме от Община Дряново. Идеята им хареса и ни покриха транспортните разходи. Също така се съгласиха и да използват видеото на предстоящия Черноморски туристически форум във Варна, където ще бъде официалната му премиера.

Но да се върнем в приказките. Отне ни една нощ да го монтираме. Кой каза, че хубавите неща не ставали бързо? 🙂 Преди това снимахме в продължение на седмица. Имахме план, който доста ни улесни. Концепцията ни беше да покажем няколко различни вида туризъм, които могат да се практикуват в и около Дряново. Искахме видеото да е кратко и динамично, за да не губи вниманието. Никакви разкази, картините говорят достатъчно и без думи.

Докато го снимахме се срещнахме с невероятни хора. И може би това беше най-мотивиращото. Навсякъде се радвахме на гостоприемство и оптимизъм – особено в селата около Дряново, които са страхотни! Ама страхотни! Нашите села, най-хубавите села в България 🙂

Предстои ни още много работа и силно се надяваме това да не остане последното ни видео за града. Ако имате предложения, пишете ни на mogadryanovo@gmail.com. Също така и ако имате критики, те са ни особено важни.

Оставяме ви с трите минутки наслада, която изсипахме във видеото:

Leave a comment