За силата на любознателността и срещата ни с Драго Симеонов

Всяко „Надъхване“ досега си е имало собствен почерк. Темите бяха различни, макар и понякога с допирни точки, менторите – също. Срещата ни с Драго Симеонов обаче беше малко повече от различна 🙂 Защото той не просто разчупи събитието, а направо смени схемата му със своя собствена, която се оказа блестяща!

drago

Вместо традиционните около 20-30 минути разказ от ментора, Драго отдели точно 3 минути, за да се представи, след което в стила на своята “Питанка” по Дарик, даде възможност на всички дошли да питат смело!

И знаете ли кое беше най-хубаво? Най-хубаво беше това, че всички питаха. Питаха много и в най-различни посоки. А Драго умело лавираше от патриотизма, през емиграцията, образованието, та до вицовете и референдума на Слави 🙂

А това, което бе по-хубаво от най-хубавото, бе, че хората говореха и един с друг – допълваха се, спориха, но в нито един момент не губеха добрия тон.

След тази среща със сигурност можем да извадим на преден план няколко неща:

  1. В Дряново не липсва патриотизъм и това е видно и за хората извън Дряново.
  1. Българите сме чудесни хора и трябва да го повтаряме по-често, за да не го забравяме.
  1. Да, куцат ни много неща, но ние държим в нашите ръце възможността да променяме себе си и средата около нас. И това е възможност, която не бива да изпускаме.
  1. На „Голямото надъхване“ идват прекрасни хора и много ще се радваме и ти, който четеш тази статия, да се присъединиш към нас 🙂

P.S. Очаквайте и видео от срещата ни.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s